QI MAGEN-ELIBERAREA DIN CUTIA PANDOREI REPREZENTATA DE MEDICATIA CHIMICA

QI MAGEN INTERIOR -ELIBERAREA DIN CUTIA PANDOREI, REPREZENTATA DE UTILIZAREA EXCLUSIVA A MEDICATIEI CHIMICE, FOLOSIND PROPRIUL GENERATOR DE IMPULSURI TERAPEUTICE: CREIERUL DVS.

QI MAGEN-ELIBERAREA DIN CUTIA PANDOREI A MEDICATIEI CHIMICE
QI MAGEN- OUT OF PANDORA S BOX OF CHEMICAL MEDICATION

In prezent investim in autodistrugerea speciei umane si a altor specii prin utilizarea exclusiva a terapiilor cu vector material(chimic), desi inca din antichitate erau cunoscuti si utilizati si alti vectori ai informatiei terapeutice: vectorul energetic(caldura, electricitatea indusa de insertia acelor de acupunctura, magnetismul) si vectorul informational. Este oare de vina monopolul industriei chimice si farmaceutice, care sustine cu fonduri uriase reclama si investitiile in instruirea cadrelor medicale pentru mentinerea programarii/conditionarii actuale de a apela exclusiv la astfel de mijloace terapeutice sau de vina este lipsa noastra de constienta si de discriminare?
In plansa de mai jos putem observa locul pe care il ocupa terapiile materiale in raport cu cele energetice si informationale.
Sa nu uitam ca niciodata tratarea soldatilor(corp sau invelis subordonat) nu conduce la tratarea generalului(invelis superior in ierarhia de comanda), asa ca maladia tratata prin chimioterapie la nivelul corpului grosier material ramane in planul corpului energetic si informational si se reafiseaza pe ecranul somatic

Nu avem cum sa intelegem obtinerea acestor rezultate terapeutice si a independentei fata de medicamente (vectorul chimic al informatiei terapeutice care polueaza si degradeaza ADN-ul) daca privim doar prin filtrul programarii actuale, care ne-a fost inoculata in cursul conditionarii sau programarii numita educatie sau instruire in scoala. Oricine poate intelege ca deja creierul propriu controleaza toate functiile fiziologice (temperatura, presiune sanguina, apararea, regenerare, reparare) cu ajutorul impulsurilor.Tot prin semnale electrice transmise de simturi contactam universul; vedem,auzim, atingem si gustam , fiindca fiecare organ de simt transforma sau converteste lumina, sunetul, caldura, presiunea sau compozitia chimica a hranei ori a aerului (gust, miros) in semnale sau impulsuri electrice. Deja au fost simulate gusturile primare (dulce,acru, sarat, amar, iute) prin impulsuri electrice de diferite frecvente aplicate unui electrod tinut pe limba. In mod similar creierul interpreteaza impulsurile electrice transmise, in aria vizuala a neocortexului, de catre o suprafata matriciala de electrozi drept imagini(s-a realizat inlocuirea ochiului la cei orbi cu o camera de luat vederi matriciala)

Exista doua strategii pt. vindecare:
1. Proteze (generatoare de impulsuri, implanturi care reproduc impulsurile generate de creier; implantarea de creiere artificiale).
In aceasta directie s-au realizat implanturi generatoare de impulsuri pt.maladiile care nu mai raspund nici macar la doze mari de medicamente (depresie, boala Parkinson, tulburari cardiace). Cercetarea pe care am realizat-o in aceasta directie m-a condus la metodele cunoscute si utilizate in preistorie pe intreaga planeta (Atlantida, Mu), metode care au fost pastrate si in Medicina Traditionala Chineza . Ma refer atat metodele de vindecare care utilizeaza contactul material direct: acupunctura, moxibustia, presopunctura, cat si la metode de vindecare fara contact, care au fost tinute secrete din motive lesne de inteles: qigong, reiki, campuri magnetice, orgonice si morphogenetice. In urma acestor cercetari am creat dispozitivul Qi MAGEN (care elimina dezavantajul generatoare de impulsuri implantate), unde termenul Qi, Chi sau Ki(in lb. japoneza) desemneaza energia vitala; vedeti detalii la siturile de mai jos :

http://qimagen.spruz.com
http://qimagen.grouply.com/
http://grou.ps/qimagen
http://www.danmirahorian.com
http://www.danmirahorian.ro/
http://www.myspace.com/qimagen

2.Declansarea autovindecarii- folosirea propriului generator de impulsuri(creierul)

INNER QI MAGEN- OUT OF PANDORA' S BOX OF CHEMICAL MEDICATION USING YOUR OWN GENERATOR OF THERAPEUTIC IMPULSES -YOUR OWN BRAIN

http://www.myspace.com/qimagen

http://www.danmirahorian.com/

http://qimagen.blogspot.com/

http://qimagen.spaces.live.com/

http://qimagen.multiply.com/

http://www.flickr.com/photos/qimagen/

Orice vector material(chimic) sau energetic(impulsuri externe sau interne) are un singur scop: transmiterea informatiei terapeutice.

Identitatea dintre materie(forma infasurata, potentiala, grosiera a energiei) si energie (forma libera, desfasurata, cinetica ) a fost demonstrata. Dar energia electromagnetica exista sub mai multe forme de polarizare; vedeti articolul despre erori comune asupra energiei vitale subtile: Prana, Chi, Qi, Ki, Mana, Orgon /Common errors on subtle vital energy Prana, Chi, Qi, Ki, Mana, Orgone; la adresa de mai jos:

http://www.scribd.com/doc/25663614

O noua cale de a utiliza din afara stiinta implanturilor prin folosirea convertorilor de camp electromagnetic in campuri M (Morphogenetice, longitudinale, scalare), a caror eficienta a fost deja dovedita de catre dispozitivul Qi MAGEN creat de Mirahorian, campuri care nu sunt ecranate de incintele conductoare( corpul uman; cusca Faraday nu poate bloca campurile scalare, cele polarizate longitudinal (gravitatia) axial( timpul), si cele statice sau cu variatie lenta, precum campul magnetic terestru; o busola, inchisa intr-o cutie metalica, inca lucreaza).

Actuala varianta Qi MAGEN 2009 foloseste un convertor care genereaza 3 tipuri de semnale simultan: campuri M(morfogenetice, longitudinale si scalare) , impulsuri magnetice si acustice si tine cont de transmisia localizata si delocalizata prin corpul uman, vazut ca un dielectric [ in fizica cuantica, o parte a fotonului este localizata si o parte nonlocalizata, extinzandu-se in tot universul]

A new way to use the science of implants from outside due to M-Field Convertors used by QI MAGEN device created by Mirahorian(Faraday cages cannot block static and slowly varying magnetic fields, such as Earth's magnetic field (a compass will still work inside).

QI MAGEN-OUT OF PANDORA’S BOX OF CHEMICAL MEDICATION

QI MAGEN-ELIBERAREA DIN CUTIA PANDOREI A MEDICATIEI CHIMICE

see more/vedeti mai mult pe:

http://qimagen.spruz.com

http://www.myspace.com/qimagen

http://www.danmirahorian.com/

http://qimagen.blogspot.com/

http://qimagen.spaces.live.com/

http://qimagen.multiply.com/

http://www.flickr.com/photos/qimagen/

Prezentarea Qi Magen 2005 , 2006

http://www.scribd.com/CampCinabru

http://www.scribd.com/TanTian

Prezentarea Qi MAGEN 2005 in revista Magazin

Qi MAGEN 2005( acest dispozitiv nu se mai fabrica de la sfarsitul lui 2005; aceasta varianta emitea numai 7 tipuri de impulsuri magnetice prin comutarea celor 3 butoane(apasate cate unul, cate doua, apasate simultan toate trei)

QI MAGEN 2006( acest dispozitiv nu se mai fabrica de la sfarsitul lui 2008, fiindca a fost cesionat; aceasta varianta emitea 99 tipuri de impulsuri magnetice);

Actuala varianta QI MAGEN 2009 utilizeaza pt stocarea si redarea impulsurilor un CD Player sau un MP4 Player si un convertor care genereaza trei tipuri de impulsuri simultan(acustice, magnetice si de energie vitala subtila: scalare, longitudinale si morfogenetice)

Teoria cuantica a campului recunoaste patru tipuri de polarizari ale energiei fotonului : dupa axa x- si/sau y-(foton transversal), dupa axa z-(foton longitudinal), si dupa axa timpului t-, (foton polarizat in timp sau foton scalar). Fotonul individual longitudinal sau scalar nu este observabil. Combinatia dintre un foton longitudinal si unul scalar este observabila sub forma aparitiei unui potential scalar instantaneu [F. Mandl and G. Shaw, Quantum Field Theory, Wiley, 1984, Chapter 5].

Aceste polarizari ale undelor electromagnetice sunt responsabile de reintoarcerea in timp a celulelor [de regenerare, de restabilirea sistemului imunitar; de vindecarea fracturilor osoase descoperita de Robert O. Becker, ("The significance of bioelectrical potentials," Bioelectrochemistry and Bioenergetics, Vol.1, 1974, p. 191.) unde s-au aplicat trei tipuri de semnale:

1. Semnal in curent continuu de f. mica intensitate (pico amperi);

2. Semnal in curent continuu pulsat ;

3. Semnal sub forma de camp magnetic pulsat .

Vindecarile miraculoase obtinute de Antoine Prioré indica faptul ca sistemul celular de regenerare manipuleaza si foloseste campurile electromagnetice longitudinale interne, care controleaza curbura Spatiu-Timp[T. E. Bearden, J. New Energy, 5(1), 11-23 (2000)].

[Antoine Prioré patents:

"Apparatus for producing radiations penetrating living cells," U.S. Patent No. 3,368,155, Feb. 6, 1968.

"Method of producing radiations for penetrating living cells," U.S. Patent No. 3,280,816, Oct. 25, 1966.

"Procede et dispositif de production de rayonnements utilisables notamment pour le traitement de cellules vivantes,"; Procedure and Assemblage for Production of Radiation Especially Serviceable for the Treatment of Living Cells; Republique Francais Brevet d'Invention P.V. No. 899.414, No. 1,342,772, Oct. 7, 1963.]

"Stiinta medicala actuala analizeaza astfel de lucruri precum celulele canceroase, teratoma in termeni de biochimie si doar prin prisma modelului biochimic. Daca ne intoarcem insa la nivelul de baza al intregii chimii vom descoperi un ansamblu de sarcini si de distributie a sarcinilor electrice, impreuna cu campurile lor asociate". [T. E. Bearden, "Amplifying the cellular regenerative (healing) system of the body for treatment and healing of mass casualties, The "Porthole" Concept with technical background]

PREZENTARI

Istoria Qi Magen in Prezentarea Metodei de Relaxare Pilotata

http://www.scribd.com/doc/30731329/

Enegia subtila vitala(Prana, Chi, Qi, Ki, Mana, Orgone) si cateva erori intalnite in mod curent / Common errors on subtle vital energy

http://www.scribd.com/doc/25663614/Common-errors-on-subtle-vital-energy-Prana-Chi-Qi-Ki-Mana-Orgone

Centrii de energie subtila(Chakra, Tantien) in diferite traditii de pe Terra/Subtle energy centers in various spiritual traditions on Earth: Chakra, Tantien

http://www.scribd.com/doc/25708471/Subtle-energy-centers-in-various-spiritual-traditions-on-Earth-Chakra-Tantien

QI MAGEN PREZENTARE 2005

http://www.scribd.com/doc/25666611/QI-MAGEN-PREZENTARE-2005

QI MAGEN PREZENTARE 2006 http://www.scribd.com/doc/25666743/QI-MAGEN-PREZENTARE-2006

Graal Star Holy Grail Vortex

http://www.scribd.com/doc/30732741/TEHNOLOGIA-SFANTULUI-GRAAL-INTERIOR

Sacred Sound Alchemy for DNA Repair and Healing-Love signal in sacred geometry and Solfeggio using the miracle frequency 528 Hz for DNA Repair

Subtle energy centers in various spiritual traditions on Earth: Chakra, Tantien

Common errors on subtle vital energy Prana,Chi, Qi, Ki, Mana, Orgone

Niveluri, straturi, frecvente ale Universului si Qi MAGEN

PREZENTARE QI MAGEN 2006

http://www.scribd.com/doc/25666743/

http://www.docuter.com/viewer.asp?documentid=13546478074b5f621f0e0d91264542239

Saturday, October 9, 2010

Sacred Sound Alchemy for DNA Repair and Healing

Forgotten In Time: The Ancient Solfeggio Frequencies

Il s'agit du premier vers de l’hymne à Saint Jean-Baptiste, utilisé par Guy d’Arezzo au XIe siècle pour dénommer les notes de musique dans la notation latine :


UT queant laxis

REsonare fibris

MIra gestorum

FAmuli tuorum,

SOLve polluti

LAbii reatum,

Sancte Ioannes.


.
.


Vlam letter in de tent en het eerste vers uit Genesis.

(Met dank aan Dan Winter, www.soulinvitation.com)Sacred Geometric VajrasSacred Sound Alchemy and HealingThere is no taste, no sound, no light and no color

Our taste and sound receptors are impulse converters

There is no light and no color outside of our brain.Colors and light are formed in our brains by conversion.

Light energy vibrations of different frequency(i.e., of different wavelengths) are converted by a transducer(the
eye) into signals(impulses) that can be received and processed by neurons in the brain of as colorsNormally beams do not influence each other. But solitons can attract, repel and spiral around each other and this interaction can even be described by the classical force laws treating the beams as particles with mass.Imagine a transparent cube of material (like the one below) with a myriad of interconnections and components are created by light itself. Circuits that lie on top of each other. Circuits that are reconfigurable. Virtual Circuitry. This is our dream. Light directs and manipulates light without any intervening fabricated components.


Love signal is a healing audio and visual meditation with music, sacred geometry and Solfeggio frequency 528 Hz, the miraculous frequency for transformation and DNA repair. There is a special sound and color of love according to Dr. Horowitz, a Harvard-trained award-winning investigator. Broadcasting the right frequency can help open your heart, prompt peace, and hasten healing. "We now know the love signal, 528 Hertz, is among the six core creative frequencies of the universe because math doesn't lie, the geometry of physical reality universally reflects this music; these findings have been independently derived, peer reviewed, and empirically validated," Dr. Horowitz says. Music & video by Jandy the Decibel Jezebel Poem by Katie Pye The Solfeggio Scale and note names;
1. UT...396 Hz (Center Pillar of the Tree)

UT - 396 Hz -associated with releasing emotional patterns after: see RE-417Hz below

The first note, "UT quent laxis," is defined in Webster's Dictionary as "the Gamut of dramatic emotion from grief to joy," and "the whole series of recognized musical notes." It has a frequency of 396 cycles per second, and is also associated with a "magnetic field strength equal to 105 power gauss," or 100,000.
2. RE...417 Hz (Left Pillar of the Tree)

RE - 417 Hz -associated with breaking up crystalized emotional patterns

The second tone, "RE" - short for "resonare fibris" or resonance - also correlates mathematically to 144,000.
3. MI...528 Hz (Right Pillar of the Tree)

The third note, frequency 528, relates to the note MI on the scale and derives from the phrase "MI-ra gestorum" in Latin meaning "miracle." Stunningly, this is the exact frequency used by genetic biochemists to repair broken DNA - the genetic blueprint upon which life is based! MI - 528 Hz - relates to crown chakra. Dr Mirahorian suggests an association with DNA integrity,transformation and Miracles . MI - 528 Hz - relates to crown chakra;

The regular "C" that we all know of in this culture (which is from the diatonic scale of do, re, mi, fa, so, la, ti, do) is not the 528 Hz frequency "C. A regular "C" vibrates at a frequency of 512 Hz. The "C" of 528 Hz used for DNA repair is part of an ancient scale called the Solfeggio Scale.
4. FA...639 Hz (Center Pillar of the Tree)

FA - 639 Hz - associated with whole brain quadrant interconnectedness.
5. SOL..741 Hz (Left Pillar of the Tree)

Connecting Relationships SOL - 741 Hz - associated with intuitive states, non linear knowing.
6. LA...852 Hz (Right Pillar of the Tree)

Awakening Intuition LA - 852 Hz - associated with a pure love frequency: unconditional love and returning to Spiritual Order
.
Infinite Bliss with STEREO binaural beats
Ambient Electro-Acoustic Music & beautiful trippy visuals with binaural frequencies ( Alpha 8Hz) by illume in essence.Binaural Beats used with Stereo Headphones stimulate; brain entrainment, instant relaxation, emotional balance, healing and wellbeing and heightened states of consciousness.

Binaural beats; a sonic alternative medicine. A dependable relaxation tool for resolving depression and anxiety and provides support to make meditation easy.Binaural Beats are a scientifically proven brain entrainment process that slowly started to gain recognition after an article called, "Auditory Beats in the Brain", by Dr Gerald Oster, was published in the October 1973 edition of Scientific American.Binaural beats work by sending two different Hz frequencies, to each ear via stereo headphones causing the left and right Brain hemispheres to work in unison to hear a phantom frequency or third tone, the centred Hz difference between the two tones. The Hz separations cerate a constant gentle beat and its timing and pulse match the Hz separation per second.

What Are The Ancient Solfeggio Frequencies?
These original sound frequencies were apparently used in Ancient Gregorian Chants, such as the great hymn to St. John the Baptist, along with others that church authorities say were lost centuries ago. The chants and their special tones were believed to impart tremendous spiritual blessings when sung in harmony during religious masses. I give honor to both of these gentleman for the part they’ve played in helping return these lost frequencies back to humanity.
The Six Solfeggio Frequencies include:
UT – 396 Hz – Liberating Guilt and Fear

RE – 417 Hz – Undoing Situations and Facilitating Change

MI – 528 Hz – Transformation and Miracles (DNA Repair)

FA – 639 Hz – Connecting/Relationships

SOL – 741 Hz – Awakening Intuition

LA – 852 Hz – Returning to Spiritual Order


For example, the third note, frequency 528, relates to the note MI on the scale and derives from the phrase "MI-ra gestorum" in Latin meaning "miracle."
Stunningly, this is the exact frequency used by genetic biochemists to repair broken DNA – the genetic blueprint upon which life is based!
A Little History
At the turn of the century the awareness of DNA entered the collective consciousness of the world. We have incarnated into this human experience as divine beings with a blueprint, a set of instructions. We know that a very small percentage (3%) of those instructions make up our physiology.
Carl Sagan writes that most of our genetic information (about 97%) is unused DNA. He refers to this as "genetic gibberish." Is it possible that most of who we are still lies dormant as our human potential?
In the old paradigm of religion, "potential" remained a mystery to the human mind, therefore we coined a mystical term called "SPIRIT." "Spirit" was something that was detached from who we were, something we didn’t have and could only be gained through the systems of most religions.
The old paradigm and its premise stated that we began as biology in the womb of our mothers. Telliard deChardin tells us that we are not a human being trying to attain a spiritual experience, but, rather, we are spiritual beings having a human experience. This shift in perception causes a tremendous difference in the way we perceive ourselves in this third/fourth time-space continuum.
Being a student of "A Course In Miracles" in the late 80’s, I was faced with a dichotomy in the idea that we are not a body. I never understood this statement fully until I read a quotation by Albert Einstein which stated: "Concerning matter, we have been all wrong. What we have called matter is energy, whose vibration has been so lowered as to be perceptible to the senses. There is no matter." I believe what is being stated is that at the deepest level we are not separate, as a body, as a spirit, as a soul — we are just energy-beings. This is the level of consciousness being opened to us from which a new paradigm is emerging for the purpose of healing all separation. The popular term, "The Divine, is in me"- makes "me" separate from the Divine. May I suggest a shift in the saying to: "The Divine, AS me" to remove the separation.
As we move from genetics and concepts like Soul, "Soul Mates" and "Soul work," we move beyond physical diagnosis, into a new field of quantum physics. In this new field, where consciousness is seen as a unified field where everything is everything else, (T.O.E. Theory - The Theory of Everything) —there are no boundaries. There is no "this" or "that;" no you or me. It is a pure field of awareness – consciousness. I solved the dichotomy about "we are not our body" by changing my perception of genetics to energetics - realizing that we are not meant to ignore our physiology, but recognize the body as energy, vibrating at a very dense frequency.
Repairing DNA
I was first introduced to DNA in 1988 when I was going through a transitional period, during which I felt that I had come to the end of everything that I believed. A tape was given to me of a gentleman speaking in an accent, (which I thought at the time, was rather boring), and I didn’t understand what he was talking about. Then all of a sudden, as I was ready to turn it off, he said: "Quantum physics has found that there is no empty space in the human cell, but it is a teeming, electric-magnetic field of possibility or potential." That’s all he said! But whatever frequency was contained in those words, RESONATED something inside the CORE of my BEING — and I had a KNOWING in me that the NOTHING I thought I was looking at was the EVERYTHING. Much like in Zen, and the idea of becoming "as an empty bowl." Eastern Religions (including the Bible) refer to it as the VOID – The Nothing that is EVERYTHING – The Womb of Creation. I knew that I was experiencing a re-birth! The person on that tape was Dr. Deepak Chopra.
I had never heard of Deepak Chopra in 1988, as he was just coming on the scene about that time. I credit him for a very important transition in my life, just from the statement he made on that tape. Today, in retrospect, I would call my response to that statement a "cellular memory experience." We know that intelligence is stored within the cells of the body, and when the right resonance comes and releases that information to become inherent information or inherent KNOWLEDGE – that comes from the true Self. That is why so many of us seem to jump form one stimuli to another looking for what will resonate in us.
The work being done today with energy at the cellular level really excites me, since I had been very interested in DNA before it became a household word. In fact, I think it took me two years just to learn how to pronounce it (deoxyribonucleic acid did not roll off my tongue quickly). But, I was determined to understand this tremendously powerful energetic blueprint for life, as we know it, at the cellular level on this planet. DNA became a part of the collective consciousness when CNN produced a special on the Genome Project in 2000.
As I pursued my passion for the study of DNA, I attended a workshop by Dr. Robert Girard from California on DNA Activation. His work focused on using certain sounds and frequencies to activate DNA and I started doing DNA Activation workshops. Through those workshops, an article was given to me that reported how biochemists are using the frequency 528Hz to repair human DNA. The article stated that it was a "C." When I read that I thought, "All I would need to do is go to a piano or other instrument and play a "C" and then, in the DNA workshops we would be able to repair DNA."
Well, it wasn’t that simple, because I discovered that the regular "C" that we all know of in this culture (which is from the diatonic scale of do, re, mi, fa, so, la, ti, do) was not the 528 Hz frequency "C", as described in the article. Instead, I discovered that a regular "C" vibrates to a frequency of only 512 Hz, and that the "C" of 528 Hz used in DNA repair had been a part of an ancient scale called the Solfeggio Scale. Moreover, the difference in the scales existed because of different tuning methods that were utilized in ancient times, vs. those in general use today. Later, we will explore that difference between how we create music today vs. how we used to create it, and how that simple change has made all of the difference in the world.
How I found out about the Ancient Solfeggio Frequencies
I found this ancient scale to be part of a 6-tone scale sequence of electro-magnetic frequencies called the Original Solfeggio Scale through the book "The Healing Codes of Biological Apocalypse" by Dr. Leonard Horowitz. These particular frequencies were rediscovered by Dr. Joseph Puleo, who received them in a wonderful experience that some would suggest was mystical. These frequencies are not something new, but they are something very old.
I shared the information about these frequencies with a musician friend who had a studio in her home. After reviewing the information, she decided that she would like to experiment with these frequencies in the form of meditation music. She was also in touch with Jonathan Goldman (author of the book, "Healing Sounds") and he knew of these frequencies, and was using them in some of his music such as "The Lost Chord" CD. Aryiana requested that he have the tuning forks made for her to research the frequencies. I asked if she could also have a set made for me.
After I received the tuning forks and began talking about them around the country, I noticed that people were resonating with the information about these powerful frequencies. It felt as though something was going on in a much larger picture. We were connecting energetically to this information, and yet I didn’t know what I was going to do with the tuning forks. Then people began to ask if I could use the tuning forks on them. From those experiences, and with information I had gathered, a method and technique began to develop.
When starting these first tunings, the main frequency that I knew the most about was 528 Hz – that biochemists are using for DNA repair. I realized that the right side of the body is controlled by the left-brain, and the left side by the right brain and that these correspond with our inner male and female energies. As I took the fork down each side of the body, I could get in touch with the dominate ancestral DNA that comes thru the Mother’s side or Father’s side of the chromosomes. I would many times get a tremendous imbalance in the sound between the two sides. The purpose of energy work, as many of you know, is to attain balance. For example, if everything is in balance, such as the ph level, the physical body can heal more naturally. It’s the same way in our energy bodies. If we can find that energy balance, that equilibrium, where everything aligns or everything comes into synchronization into the rhythm of the dance of life – then healing becomes the natural state. It’s nothing supernatural, or miraculous. I think a lot of spiritual texts have referred to this idea when they describe, "going home to heaven." Heaven, to me, is the complete synchronization with higher frequencies and vibrations of creation being totally entrained. In other words, being in a state of at-one-ment.
When I would continue to do the technique, the sound would begin to even out between the male and female sides of the body, and the client would indicate they were "feeling" a shift. As that would occur, I was totally amazed, and asked myself, "What is happening here?" Although I’ve been a speaker of spiritual things for over 40 years, I can’t tell you that I’ve been the most intuitive person in the world. All of a sudden I started having certain feelings about what to do with the forks. I found that at some point in working with the client, I stopped "doing" the tuning forks (being the initiator of the technique), and they started "doing me" – seeming to direct the movement of the Forks! After hundreds of tunings and positive testimonies, I have learned to trust the Ancient Solfeggio Scale frequencies in the form of Tuning Forks as a legitimate modality.
Energy and Relationship
Everything is relationship. I remember Dr. Fred Wolf, who is a physicist stating on a tape "Everything is consciousness." He further noted, "When you are observing an object, on some level the object is observing you." As I listened to that statement, I thought it was strange. I then realized that because something doesn’t have a human consciousness, as I do, that doesn’t mean it doesn’t have it’s own consciousness. Apparently, observing something changes it on some level – that the observer, and the observed are one.
I treat the Solfeggio tuning forks as a conscious "entity." They are energy, they’re vibration, they’re frequency – the client is vibration, frequency and energy – I am vibration, frequency and energy. All of that coming together begins to produce a synergetic experience that takes place on many levels. The energy bodies that we focus on using the Solfeggio Frequencies are the physical, the etheric, the mental/emotional, and the astral.
Sound, Vibration and Form
For more than 200 years, researchers have been validating the connections of Sound and Vibrations on physical form. The first to make that connection was German scientist Ernst Chladni, who, in 1787, detailed his research in his book "Discoveries Concerning the Theory of Music." In that pioneering work, he explained ways to make sound waves generate visible structures. He detailed how a violin bow, drawn at a right angle across a flat plate covered with sand, produces patterns and shapes. Today, those patterns and shapes are called Chaldni figures. (Coincidentally, Chaldni died in 1829, the same year as Beethoven. Mozart, a Free Mason, heavily influenced Beethoven about the mathematics of music, and likely influenced Chaldni as well).1
In 1815, Mathematician Nathaniel Bowditch followed up on Chaldi’s discoveries. He concluded that the conditions for these designs to arise were because the frequencies, or oscillations per second, were in whole number ratios to each other—such as 1:1, 1:2, 1:3 and so on.2
The study of wave phenomena, the ability of sound to organize and repattern matter, is called Cymatics.
According to John Beaulieu, in Music and Sound in the Healing Arts, "Form is the more elusive component of sound. Sound-forms can be seen by subjecting mediums such as sand, water, or clay to a continuous sound vibration."
CONNEXIONS BETWEEN MANTRA OM, SHRI YANTRA & DNA REPAIR
Conexiuni intre mantra OM ,Shri Yantra

Shri Yantra an image of OM Mantra

Sound waves in waterSound is the Primordial substance from which our whole Reality is made, and from which our Universe originated. Whether you consult the Sanskrit Vedas, or the Bible, it is still Sound which is considered the heart of all existence. "In the beginning was the Word," and only afterwards was proclaimed, "Let there be light." Sound preceded all that we see. So powerful and all-pervasive, and yet we pay very little attention to it, and so often confuse it with noise.From the great Japan-based blog Pink Tentacle, a report on a device that uses standing waves to draw text and pictures on the surface of water.


The following pictures taken by Dr. Hans Jenny are sound-forms. They were obtained by placing various mediums on a steel plate with a crystal sound oscillator attached to the bottom. The Oscillator creates a pulse, which vibrates the steel plate. The forms on the plate are examples of sound organizing matter." Jenny also "noticed that when the vowels of ancient languages like Hebrew and Sanskrit were pronounced, the sand took the shape of the written symbols for those vowels. "Modern languages, including English, failed to generate those patterns."
"Space is not empty. It is full, a plenum as opposed to a vacuum, and is the ground for the existence of everything, including ourselves. The universe is not separate from this cosmic sea of energy." David Bohm
Jenny concluded that were examples of cymatic elements everywhere—"vibrations, oscillations, pulses, wave motions, pendulum motions, rhythmic courses of events, serial sequences, and their effects and actions"—and they effected everything including biological evolution. The evidence convincingly demonstrated that all natural phenomena were ultimately dependent on, if not entirely determined by the frequencies of vibration. He argued that physical healing could be aided or hindered by tones. Different frequencies influenced genes, cells, and various structures in the body, he claimed.
Vibration of Music of the Spheres: "Every cell pulsates, reflects and interacts with acoustic oscillations of the medium. Even the earth and sun vibrate in unison based on a main rhythm of 160 minutes. Each musical note is therefore united to non-audible notes of higher octaves, and each symphony to other symphonies that we do not hear, and although they make our cells oscillate and possibly resonate.
Even DNA has it’s own melody. The musical nature of nuclear matter from atoms to galaxies is now recognized by official science."
3 In " Molecules of Emotion," by Candice Pert, Ph.D., she writes, "… basically, receptors function as scanners (sensing molecules, on a cellular level). They cluster in cellular membranes, waiting for the right ligand (much smaller molecules than receptors), to come dancing along (diffusing) through the fluid surrounding each cell, and mount them – binding with them and (tickling ) them to turn them on and get them motivated to vibrate a message into the cell. Binding of the ligand to the receptor is likened to two voices, striking the same note and producing a vibration that rings a doorbell to open the doorway to the cell."
Poet Cathie Guzetta summarized this science best when she wrote:
"The forms of snowflakes and faces of flowers may take on their shape because they are responding to some sound in nature. Likewise, it is possible that crystals, plants, and human beings may be, in some way, music that has taken on visible form."
How Did The Solfeggio Frequencies Get Lost?
I discovered that these powerful frequencies had been given to the church many years ago for a very spiritual purpose. This was back when the church was a wonderful place for the people in the villages to gather together. The church served as a social, political, and spiritual place. People came to Mass, which at that time, was done in Latin (until Vatican II came along). When people sing in Latin or musical tones, it is very powerful, because it gets through all of the limited thought forms, and into deeper levels of the subconscious – accessing insights beyond belief systems.
As described above by Dr. Candice Pert, PhD, energy and vibration go all the way to the molecular level. She states that we have 70 different receptors on the molecules and when vibration and frequency reaches that far they begin to vibrate. Moreover, she observed, "as they begin to vibrate they sort of touch each other, and tickle each other, and they play and mount each other." It’s this whole energetic dance ritual, at the cellular level, that opens the chromosomes and exposes the DNA to the frequencies. When we do toning, drumming, chanting, or tuning forks – it can be a way to direct energy for transformational purposes.
Vibration and sound can be used, like most things, either with positive intention or negative intention. Used negatively, it’s nothing more than control and manipulation. Most of the world has been built upon control and manipulation by the way we communicate thru language. A lot of different texts, such as the Bible, talk about the importance of just making Sound—whether it’s chants, drumming, or speaking in tongues (such as the charismatic fundamentalists do), they are just different ways that people are accessing deeper levels of themselves. I suggest to you that the Solfeggio Tuning Forks are an even purer ways of doing that with positive intention.
When Dr. Joseph Puleo was researching the tones, he was directed to a Monsignor at a university in Spokane WA, who was head of the mediaeval department. Following a 20 minute conversation, the
"Can you decipher Mediaeval Latin?’

‘Absolutely!’

‘And you know the musical scale and everything?’

‘Absolutely!’

‘Well then, could you tell me what ‘UT - queant laxis’ means?’

After a brief pause, the Monsignor quipped, ‘It’s none of your business’

Then he hung up."
1
Additionally, as Dr. Puleo researched the tones further, he came across a book on Gregorian chants by Professor Emeritus Willi Apel who "argued that the chants being used today were totally incorrect, and undermined the spirit of the Catholic faith."1 Moreover, Professor Apel reported that "one-hundred fifty-two chants were apparently missing. The Catholic Church presumably "lost" these original chants. The chants were based on the ancient original scale of six musical notes called the Solfeggio."1 Trust me, nothing is lost, it’s just neatly put away; however, they cannot hide from the masses what is energetically placed within the Soul.
According to Professor Willi Apel,1 "The orgin of what is now called Solfeggio...arose from a Mediaeval hymn to John the Baptist which has this peculiarity that the first six lines of the music commenced respectively on the first six successive notes of the scale, and thus the first syllable of each line was sung to a note one degree higher that the first syllable of the line that preceded it. By degrees these syllables became associated and identified with their respective notes and as each syllable ended in a vowel, they were found to be peculiatly adapted for vocal use. Hence "Ut" was artificially replaced by "Do." Guido of Arezzo was the first to adopt them in the 11th century, and Le Marie, a French musician of the 17th century added "Si" for the seventh note of the scale, in order to complete the series."
Further research states that, "Pope Johannes later became a saint - Saint Iohannes - and then the scale was changed. The seventh note "Si" was added from his name. "Si" later became "Ti." These changes significantly altered the frequencies sung by the masses. The alterations also weakened the spiritual impact of the Church’s hymns. Because the music held mathmatic resonance, frequencies capable of spiritually inspiring mankind to be more "Godlike," the changes affected alterations in conceptual thought as well, further distancing humanity from God." In other words, whenever you sing a Psalm, it is music to the ears. But it was originally intended to be music for the soul as well or the "secret ear." Thus by changing the notes, high matrices of thought and to a great extent well being, was squelched. Now it is time to recover these missing notes."1
I’d heard of do, re, me, fa, so, la, ti, do. I particularly responded to it whenever I hear that song by Julie Andrews from "The Sound of Music." I literally have a "brain cell firing" as it is engraved into my brain, and I see her coming over the mountain in the movie. I didn’t realize this was actually a second, modified scale. The original Solfeggio scale was actually: UT, RE, MI, FA, SO, LA.
Looking at the definitions of each of the original syllables, using hidden entries from Webster’s Dictionary and the Original Greek Apocrypha, I have determined that these original frequencies can be used for: Turning grief to joy, helping the person connect with their Source to bring forth miracles, DNA repair, connecting with spiritual family, solving situations & becoming more intuitive, and, finally, returning to spiritual order.2 Through music these tones can assist all the channels in staying open and keep the life force (the Chi) literally flowing thru the Chakra System quite freely. Is this is what the six electro-magnetic frequencies were to accomplish that were put into "lost" hymns and Gregorian chants?
I think we are living in a tremendously wonderful time, and rather than seeing the glass as "half empty," I see it as "half full." Rather than accepting "CNN’s perspective" of the world view, it’s about finding perspective thru the vision of your own heart. It is about change and transformation of mankind to the next level of evolution. We, as Spiritual Light Workers, have made ourselves accessible at this time, by Divine Appointment, to be here to help those in humanity who choose (it’s all based upon irrevocable choice) to stay, or to go. Those who have chosen to stay will come into our lives, and we have already agreed to assist them.
It’s all about assisting other people. It’s not to be their "Healer," but to assist them in knowing who they are and connecting with their true Source. It is about providing an atmosphere of non-judgement, a Sacred Space, for the purpose of healing themselves. We should be continuously teaching while assisting people. The old paradigm teaches us to keep the information among the professionals. The new paradigm is to share the information, and empower the client. Everyone you work with—whether it’s Reiki, Massage, Tuning Forks or other modalities you are using, you should feel that you’ve empowered that person, so they can extend this information to someone else. Healing has become about our evolution by reconnecting our additional strands of DNA. Healing is also about assisting the person in restoring themselves to a state of "Spiritual Wholeness."
1 "Healing Codes for the Biological Apocalypse" by Dr. Leonard Horowitz, p. 345-6

2 Ibid.

3 From "Man’s Cosmic Game" by Guiliana Conforto
The 3, 6, and 9
As we look at the six original Solfeggio frequencies, using the Pythagorean method, we find the base or root vibrational numbers are 3,6, & 9. Nicola Tesla tells us, and I quote: "If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe."
John Keely, an expert in electromagnetic technologies, wrote that the vibrations of "thirds, sixths, and ninths, were extraordinarily powerful." In fact, he proved the "vibratory antagonistic thirds was thousands of times more forceful in separating hydrogen from oxygen in water than heat." In his "Formula of Aqueous Disintegration" he wrote that, "molecular dissociation or disintegration of both simple and compound elements, whether gaseous or solid, a stream of vibratory antagonistic thirds, sixths, or ninths, on their chord mass will compel progressive subdivisions. In the disintegration of water the instrument is set on thirds, sixths, and ninths, to get the best effects."
In the book of Genesis it states that there are six days of creation. Yet many talk about the creation week – or seven days, and the Christian Bible views the number seven as the number of completeness. Why Seven? It is due to the influence of the Near Eastern culture at the time in which Jesus lived, when it was believed that there were only seven planets.
When wrestling with adding a 7th number, I was mystically drawn to an article in Discover Magazine. In his newest book, Just Six Numbers, Rees argues that six numbers underlie the fundamental physical properties of the universe, and that each is the precise value needed to permit life to flourish. In laying out this premise, he joins a long, intellectually daring line of cosmologists and astrophysicists (not to mention philosophers, theologians, and logicians) stretching all the way back to Galileo, who presume to ask: Why are we here? As Rees puts it, "These six numbers constitute a recipe for the universe." He adds that if any one of the numbers were different "even to the tiniest degree, there would be no stars, no complex elements, no life." (From Discovery Magazine). As some authors have speculated, could these tones have played a role in the miraculous shattering of Jericho’s great wall in six days before falling on the seventh day? Some scientists are now stating that if we have been created, we most likely would have been sung into existence. Is it possible that the six days of creation mentioned in Genesis represent six fundamental frequencies that underlie the universe? Religious scholars believe both events occurred as a result of sounds being spoken or played.
Other scientists, including the geniuses Nikola Tesla, Raymond Rife, as well as Mozart, Haydn, Beethoven, and Chladni, all must have known about, and used the concept of, the inherent power of threes, sixes, and nines. So we are dealing with three powerful numbers: 3-6-9. Everyone of the six Solfeggio Tuning Forks all add up, individually to the Pythagorean scheme of 3-6-9. In fact, because there are two sets of 3-6-9 (anagrams) in the solfeggio, they are even more powerful as these combinations serve as "portals" to other dimensions!
Just Intonation – 12 Tone Equal Temperament
As I observed earlier, another reason these Ancient Solfeggio frequencies became "lost" was because of the change in tuning practices throughout history. The standard tuning method for the past 200 years is quite different from the tuning practices dating from antiquity through about the 16th century A.D. These ancient tuning practices used a system of tuning known as Just Intonation. The tuning practice adopted for western cultures during the 16th, 17th, and 18th centuries, and used today, is known as Twelve-Tone Equal Temperament. The explanation of the fundamentals of these tuning systems is far too complex for this agenda, but the following quote from a book written by David B. Doty, titled The Just Intonation Primer, should give an idea of the confinement that music has been relegated to. "Essentially, music has been placed in a box of limitations"— as the result of the rigidity imposed by the Twelve-Tone Equal Temperament tuning standards in use today.
"Although it is difficult to describe the special qualities of Just (Intonation)
intervals to those who have never heard them, words such as clarity, purity, smoothness, and stability come readily to mind. The supposedly consonant intervals and chords of (12-Tone) Equal Temperament, which deviate from simple rations to varying degrees, sound rough, restless, or muddy in comparison."

Just Intonation can be found in many of the great Fathers of Classical Music – Beethoven and Hyden, just to name a few. They did not use this 12-tone temperament and I think that is why we have a richer experience when we hear music that was composed several hundred years ago. Classical Music based on Just Intonation gives us a different rapport with time and space and brings us into our higher chakras.

Native American chanting is many times based on Just Intonation. The chanting seems to sound monotone, but we are finding out that within the monotone sound is multi-dimensional harmonics.
How these different types of tones affect our health
Consequently, since all music in our contemporary world (from commercials, to modern hymns and symphonies) has been composed utilizing the 12-Tone Equal Temperament Scale, they all have vibrational limits. As a result, vibrational frequency of the tones of modern music can create situations such as "boxed-in thinking," stuffed and suppressed emotions; and fear-based " lack" consciousness—all of which then tend to manifest into physical symptoms of "dis-ease."
This is in contrast to music created from the Ancient Solfeggio Scale, which stimulates the vibration of expanded creativity, easier problem solving and holistic health.
Again, it should be noted that although there are contemporary notes that approximate the Solfeggio tones, they are not the same frequencies as the ancient tones. Example: The Solfeggio tone, Mi. vibrates to 528 Hz. The closest, comparable, contemporary tone is C, above Middle C, which vibrates at 512 Hz. Our research indicates that the vibrational frequencies contained in the Solfeggio tones hold these original healing potentials.

1 - Professor Apel’s and Dr. Puleo’s remarks as reported in "Healing Codes for the Biological Apocalypse" by Dr. Leonard Horowitz. Pages 58-61

2- Hidden Entry Meanings from the book, "Healing Codes for the Biological Apocalypse" by Dr. Leonard Horowitz. Pgs. 166-67


Other Resources:
John Beaulieu, "Music and Sound in the Healing Arts." Station Hill Press, 1987
Giuliana Conforto, "Man’s Cosmic Game," Edizioni Nowsis, 1998
David B. Doty, "Just Intonation Primer"
Jonathan Goldman, "Healing Sounds: The Power of Harmonics," Element Books, 1992
Leonard Horowitz and Joseph Puleo, "Healing Codes for the Biological Apocalypse," Tetrahedron Publishing Group, 1999
Candice Pert, PhD, "Molecules of Emotion"
Michael Talbot, "The Holographic Universe"
Dr. Rees, "Just Six Numbers"

see more on:EMANATION OF THE SOLFEGGIO

HOLY GRAIL- A TRANS-DIMENSIONAL GATE FOR DNA REPAIR AND ETERNAL YOUTH

http://www.myspace.com/graalstarQI MAGEN-OUT OF PANDORA’S BOX OF CHEMICAL MEDICATION

http://www.myspace.com/qimagen

http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/BurischSolfeggio3.htmlLove signal; music & Solfeggio frequency 528 Hz