QI MAGEN-ELIBERAREA DIN CUTIA PANDOREI REPREZENTATA DE MEDICATIA CHIMICA

QI MAGEN INTERIOR -ELIBERAREA DIN CUTIA PANDOREI, REPREZENTATA DE UTILIZAREA EXCLUSIVA A MEDICATIEI CHIMICE, FOLOSIND PROPRIUL GENERATOR DE IMPULSURI TERAPEUTICE: CREIERUL DVS.

QI MAGEN-ELIBERAREA DIN CUTIA PANDOREI A MEDICATIEI CHIMICE
QI MAGEN- OUT OF PANDORA S BOX OF CHEMICAL MEDICATION

In prezent investim in autodistrugerea speciei umane si a altor specii prin utilizarea exclusiva a terapiilor cu vector material(chimic), desi inca din antichitate erau cunoscuti si utilizati si alti vectori ai informatiei terapeutice: vectorul energetic(caldura, electricitatea indusa de insertia acelor de acupunctura, magnetismul) si vectorul informational. Este oare de vina monopolul industriei chimice si farmaceutice, care sustine cu fonduri uriase reclama si investitiile in instruirea cadrelor medicale pentru mentinerea programarii/conditionarii actuale de a apela exclusiv la astfel de mijloace terapeutice sau de vina este lipsa noastra de constienta si de discriminare?
In plansa de mai jos putem observa locul pe care il ocupa terapiile materiale in raport cu cele energetice si informationale.
Sa nu uitam ca niciodata tratarea soldatilor(corp sau invelis subordonat) nu conduce la tratarea generalului(invelis superior in ierarhia de comanda), asa ca maladia tratata prin chimioterapie la nivelul corpului grosier material ramane in planul corpului energetic si informational si se reafiseaza pe ecranul somatic

Nu avem cum sa intelegem obtinerea acestor rezultate terapeutice si a independentei fata de medicamente (vectorul chimic al informatiei terapeutice care polueaza si degradeaza ADN-ul) daca privim doar prin filtrul programarii actuale, care ne-a fost inoculata in cursul conditionarii sau programarii numita educatie sau instruire in scoala. Oricine poate intelege ca deja creierul propriu controleaza toate functiile fiziologice (temperatura, presiune sanguina, apararea, regenerare, reparare) cu ajutorul impulsurilor.Tot prin semnale electrice transmise de simturi contactam universul; vedem,auzim, atingem si gustam , fiindca fiecare organ de simt transforma sau converteste lumina, sunetul, caldura, presiunea sau compozitia chimica a hranei ori a aerului (gust, miros) in semnale sau impulsuri electrice. Deja au fost simulate gusturile primare (dulce,acru, sarat, amar, iute) prin impulsuri electrice de diferite frecvente aplicate unui electrod tinut pe limba. In mod similar creierul interpreteaza impulsurile electrice transmise, in aria vizuala a neocortexului, de catre o suprafata matriciala de electrozi drept imagini(s-a realizat inlocuirea ochiului la cei orbi cu o camera de luat vederi matriciala)

Exista doua strategii pt. vindecare:
1. Proteze (generatoare de impulsuri, implanturi care reproduc impulsurile generate de creier; implantarea de creiere artificiale).
In aceasta directie s-au realizat implanturi generatoare de impulsuri pt.maladiile care nu mai raspund nici macar la doze mari de medicamente (depresie, boala Parkinson, tulburari cardiace). Cercetarea pe care am realizat-o in aceasta directie m-a condus la metodele cunoscute si utilizate in preistorie pe intreaga planeta (Atlantida, Mu), metode care au fost pastrate si in Medicina Traditionala Chineza . Ma refer atat metodele de vindecare care utilizeaza contactul material direct: acupunctura, moxibustia, presopunctura, cat si la metode de vindecare fara contact, care au fost tinute secrete din motive lesne de inteles: qigong, reiki, campuri magnetice, orgonice si morphogenetice. In urma acestor cercetari am creat dispozitivul Qi MAGEN (care elimina dezavantajul generatoare de impulsuri implantate), unde termenul Qi, Chi sau Ki(in lb. japoneza) desemneaza energia vitala; vedeti detalii la siturile de mai jos :

http://qimagen.spruz.com
http://qimagen.grouply.com/
http://grou.ps/qimagen
http://www.danmirahorian.com
http://www.danmirahorian.ro/
http://www.myspace.com/qimagen

2.Declansarea autovindecarii- folosirea propriului generator de impulsuri(creierul)

INNER QI MAGEN- OUT OF PANDORA' S BOX OF CHEMICAL MEDICATION USING YOUR OWN GENERATOR OF THERAPEUTIC IMPULSES -YOUR OWN BRAIN

http://www.myspace.com/qimagen

http://www.danmirahorian.com/

http://qimagen.blogspot.com/

http://qimagen.spaces.live.com/

http://qimagen.multiply.com/

http://www.flickr.com/photos/qimagen/

Orice vector material(chimic) sau energetic(impulsuri externe sau interne) are un singur scop: transmiterea informatiei terapeutice.

Identitatea dintre materie(forma infasurata, potentiala, grosiera a energiei) si energie (forma libera, desfasurata, cinetica ) a fost demonstrata. Dar energia electromagnetica exista sub mai multe forme de polarizare; vedeti articolul despre erori comune asupra energiei vitale subtile: Prana, Chi, Qi, Ki, Mana, Orgon /Common errors on subtle vital energy Prana, Chi, Qi, Ki, Mana, Orgone; la adresa de mai jos:

http://www.scribd.com/doc/25663614

O noua cale de a utiliza din afara stiinta implanturilor prin folosirea convertorilor de camp electromagnetic in campuri M (Morphogenetice, longitudinale, scalare), a caror eficienta a fost deja dovedita de catre dispozitivul Qi MAGEN creat de Mirahorian, campuri care nu sunt ecranate de incintele conductoare( corpul uman; cusca Faraday nu poate bloca campurile scalare, cele polarizate longitudinal (gravitatia) axial( timpul), si cele statice sau cu variatie lenta, precum campul magnetic terestru; o busola, inchisa intr-o cutie metalica, inca lucreaza).

Actuala varianta Qi MAGEN 2009 foloseste un convertor care genereaza 3 tipuri de semnale simultan: campuri M(morfogenetice, longitudinale si scalare) , impulsuri magnetice si acustice si tine cont de transmisia localizata si delocalizata prin corpul uman, vazut ca un dielectric [ in fizica cuantica, o parte a fotonului este localizata si o parte nonlocalizata, extinzandu-se in tot universul]

A new way to use the science of implants from outside due to M-Field Convertors used by QI MAGEN device created by Mirahorian(Faraday cages cannot block static and slowly varying magnetic fields, such as Earth's magnetic field (a compass will still work inside).

QI MAGEN-OUT OF PANDORA’S BOX OF CHEMICAL MEDICATION

QI MAGEN-ELIBERAREA DIN CUTIA PANDOREI A MEDICATIEI CHIMICE

see more/vedeti mai mult pe:

http://qimagen.spruz.com

http://www.myspace.com/qimagen

http://www.danmirahorian.com/

http://qimagen.blogspot.com/

http://qimagen.spaces.live.com/

http://qimagen.multiply.com/

http://www.flickr.com/photos/qimagen/

Prezentarea Qi Magen 2005 , 2006

http://www.scribd.com/CampCinabru

http://www.scribd.com/TanTian

Prezentarea Qi MAGEN 2005 in revista Magazin

Qi MAGEN 2005( acest dispozitiv nu se mai fabrica de la sfarsitul lui 2005; aceasta varianta emitea numai 7 tipuri de impulsuri magnetice prin comutarea celor 3 butoane(apasate cate unul, cate doua, apasate simultan toate trei)

QI MAGEN 2006( acest dispozitiv nu se mai fabrica de la sfarsitul lui 2008, fiindca a fost cesionat; aceasta varianta emitea 99 tipuri de impulsuri magnetice);

Actuala varianta QI MAGEN 2009 utilizeaza pt stocarea si redarea impulsurilor un CD Player sau un MP4 Player si un convertor care genereaza trei tipuri de impulsuri simultan(acustice, magnetice si de energie vitala subtila: scalare, longitudinale si morfogenetice)

Teoria cuantica a campului recunoaste patru tipuri de polarizari ale energiei fotonului : dupa axa x- si/sau y-(foton transversal), dupa axa z-(foton longitudinal), si dupa axa timpului t-, (foton polarizat in timp sau foton scalar). Fotonul individual longitudinal sau scalar nu este observabil. Combinatia dintre un foton longitudinal si unul scalar este observabila sub forma aparitiei unui potential scalar instantaneu [F. Mandl and G. Shaw, Quantum Field Theory, Wiley, 1984, Chapter 5].

Aceste polarizari ale undelor electromagnetice sunt responsabile de reintoarcerea in timp a celulelor [de regenerare, de restabilirea sistemului imunitar; de vindecarea fracturilor osoase descoperita de Robert O. Becker, ("The significance of bioelectrical potentials," Bioelectrochemistry and Bioenergetics, Vol.1, 1974, p. 191.) unde s-au aplicat trei tipuri de semnale:

1. Semnal in curent continuu de f. mica intensitate (pico amperi);

2. Semnal in curent continuu pulsat ;

3. Semnal sub forma de camp magnetic pulsat .

Vindecarile miraculoase obtinute de Antoine Prioré indica faptul ca sistemul celular de regenerare manipuleaza si foloseste campurile electromagnetice longitudinale interne, care controleaza curbura Spatiu-Timp[T. E. Bearden, J. New Energy, 5(1), 11-23 (2000)].

[Antoine Prioré patents:

"Apparatus for producing radiations penetrating living cells," U.S. Patent No. 3,368,155, Feb. 6, 1968.

"Method of producing radiations for penetrating living cells," U.S. Patent No. 3,280,816, Oct. 25, 1966.

"Procede et dispositif de production de rayonnements utilisables notamment pour le traitement de cellules vivantes,"; Procedure and Assemblage for Production of Radiation Especially Serviceable for the Treatment of Living Cells; Republique Francais Brevet d'Invention P.V. No. 899.414, No. 1,342,772, Oct. 7, 1963.]

"Stiinta medicala actuala analizeaza astfel de lucruri precum celulele canceroase, teratoma in termeni de biochimie si doar prin prisma modelului biochimic. Daca ne intoarcem insa la nivelul de baza al intregii chimii vom descoperi un ansamblu de sarcini si de distributie a sarcinilor electrice, impreuna cu campurile lor asociate". [T. E. Bearden, "Amplifying the cellular regenerative (healing) system of the body for treatment and healing of mass casualties, The "Porthole" Concept with technical background]

PREZENTARI

Istoria Qi Magen in Prezentarea Metodei de Relaxare Pilotata

http://www.scribd.com/doc/30731329/

Enegia subtila vitala(Prana, Chi, Qi, Ki, Mana, Orgone) si cateva erori intalnite in mod curent / Common errors on subtle vital energy

http://www.scribd.com/doc/25663614/Common-errors-on-subtle-vital-energy-Prana-Chi-Qi-Ki-Mana-Orgone

Centrii de energie subtila(Chakra, Tantien) in diferite traditii de pe Terra/Subtle energy centers in various spiritual traditions on Earth: Chakra, Tantien

http://www.scribd.com/doc/25708471/Subtle-energy-centers-in-various-spiritual-traditions-on-Earth-Chakra-Tantien

QI MAGEN PREZENTARE 2005

http://www.scribd.com/doc/25666611/QI-MAGEN-PREZENTARE-2005

QI MAGEN PREZENTARE 2006 http://www.scribd.com/doc/25666743/QI-MAGEN-PREZENTARE-2006

Graal Star Holy Grail Vortex

http://www.scribd.com/doc/30732741/TEHNOLOGIA-SFANTULUI-GRAAL-INTERIOR

Sacred Sound Alchemy for DNA Repair and Healing-Love signal in sacred geometry and Solfeggio using the miracle frequency 528 Hz for DNA Repair

Subtle energy centers in various spiritual traditions on Earth: Chakra, Tantien

Common errors on subtle vital energy Prana,Chi, Qi, Ki, Mana, Orgone

Niveluri, straturi, frecvente ale Universului si Qi MAGEN

PREZENTARE QI MAGEN 2006

http://www.scribd.com/doc/25666743/

http://www.docuter.com/viewer.asp?documentid=13546478074b5f621f0e0d91264542239

Thursday, April 30, 2009

Qi Magen ! O strapungere in infectiile virale: HIV, SIDA, gripa aviara, gripa porcina sau mexicana, H5N1, H1N1

Qi Magen ! A breakthrough in treatment of viral infections: HIV, AIDS, AVIAN FLU, SWINE FLU, H5N1, H1N1
Virus-breaking radiationViral infections, from influenza to Ebola, have proven to be difficult or impossible to treat effectively because most modern drugs, apart from some vaccines, are ineffective.
Qi Magen ! O strapungere in infectiile virale: HIV, SIDA, gripa aviara, gripa porcina sau mexicana, H5N1, H1N1
Dr. Robert Strecker: "viruses have a periodic structure that can be broken by EM radiation"
Mirahorian:"Quasi crystalline periodic structure of viruses is vulnerable to resonant electromagnetic fields"


Mirahorian:"Structura cvasi cristalina periodica a virusurilor le face vulnerabile la radiatiile electromagnetice [cu lungimea de unda rezonanta]"
Mankind has stumbled on a revolutionary scientific development for the boosting subjects' immune system, for the treatment of cancer and virotic infections using the electromagnetic machine built by Antoine Prioré .
Omenirea a dat peste o metoda revolutionara de crestere a imunitatii, de tratare a cancerului si a infectiilor virotice, in cazul folosirii masinii generatoare de unde electromagnetice construita de Antoine Prioré .
Lista de impulsuri produsa de Qi Magen include si pe cele pt virusul gripei aviare asiatice, dupa cum se poate vedea in imaginea marita la adresa de mai jos :
http://www.flickr.com/photos/qimagen/219863011/sizes/o/
care se afla pe:
http://www.flickr.com/photos/qimagen/





Immunology experiment of the qigong
Un articol despre efectul imunologic al radiatiei QI GONG se afla la adresa:
http://www.unexplained-mysteries.com/forum/lofiversion/index.php/t149499.html

Professor Feng Lida of the general hospital of Chinese navy combines with the qigong master, has opened up the research of qigong immunology1. Function on the virus of electromagnetic radiation of the qigong:
Regard standard influenza virus as samples. It verifies, there is function of wounding on influenza virus in the electromagnetic radiation of the qigong that the the result of the hemagglutination titrimettic. Blood cell corpuscle result tested to absorb find electromagnetic radiation of qigong make influenza virus absorb to chicken and cavy blood cell corpuscle ability at all disappear. Result that plaque test indicate electromagnetic radiation of qigong make influenza virus is it form to cell empty active function of plaque reduce greatly to corrode, the function on the serum of person who carries virus of hepatitis B of electromagnetic radiation of the qigong is very obvious too.2. Function on the tumour cell of electromagnetic radiation of the qigong: The experiment indicates that " electromagnetic radiation of the qigong " can suppress and wound bacteria , virus and even cancer cell , qigong biological laser electromagnetic wave .... Acting on the cancer cell of gastric gland, the stomach cancer cell's chromosome distortion rate obviously shows and increases, chromatid to exchange, rupture for structure to present, pair some kinetochre proportion increase, the function suppressed , differentiation and wounding is obvious.The function on various kinds of bacteria of electromagnetic radiation of having the qigong is tested, to animal's test on immune function.


Cum a aparut aceasta amenintare ?
"Este clar, de la inceput, ca nu este o aparitie naturala a virusului. Virusuri de gripa porcina de pe trei continente diferite, combinate cu un virus de pasare si unul uman. Cum se poate imbolnavi un porc de gripa de la alt porc care a calatorit pe trei continente diferite? Gripa porcina trece de la porc la om(3 cazuri intr-un an pe intreaga planeta) si acolo se opreste, insa aceasta tulpina trebuia sa asigure transmisia de la om la om, prin includerea virusului gripei aviare"..Lista anomaliilor continua in articolul de mai jos...
"From the start of this outbreak it was clear that this was not a natural emergence of a virus. Pig virus from three different continents, an avian virus, and human virus. How does one catch a swine flu from a pig that has traveled to three different continents? Swine flu normally travels from a pig to a human and there stops, but this strain was to ensure human to human transmission by including human flu virus. The list of anomalies in this incidence is long, and has eyebrows raised all around the world. Yet another suspicion is the means by which citizens, primarily children, were infected in the US when they have not traveled or had exposure to pigs. Outbreaks normally have a trail that can be followed, this one infects that one who travels and infects yet another. But here there are great leaps. It frankly looks planted, and it is" from:
http://www.zetatalk.com/index/zeta507.htm

Actuala situatie a fost precedata de incidentul din Austria, anuntat in 18 aprilie 2009
Baxter: Product contained live bird flu virus/ April 18, 2009
http://inthesenewtimes.com/2009/04/18/baxter-product-contained-live-bird-flu-virus/
People familiar with biosecurity rules are dismayed by evidence that human H3N2 and avian H5N1 viruses somehow co-mingled in the Orth-Donau facility
Oamenii familiari cu regulile de biosecuritate sunt uimiti de evidentele care atesta ca virusul uman H3N2 si cel al gripei aviare H5N1 au fost cumva asociate in laboratorul austriac din Orth-Donau

Life is a oneness. Everything and everyone everywhere is connected.
Viata este o unitate. Totul si fiecare de oriunde este interconectat
Don't underestimate the risks. The WHO's escalation from Alert Level 3 to Alert Level 4 is serious.
Nu subestimati riscurile. Ridicarea alertei de catre WHO(Organizatia Mondiala a Sanatatii) de la nivelul 3 la nivelul 4(si ieri 29.04.2009 la nivelul 5) este un lucru f. serios
http://words-of-power.blogspot.com/2009/04/avian-flu-swine-flu-and-crisis-in.html

Avian Flu Research Sheds Light on Swine Flu Outbreak
Cercetarile asupra gripei aviare arunca o lumina asupra izbucnirii gripei porcine
http://www.physorg.com/news160159862.html
See in this article the graphic that shows why the Type A virus can't be eradicated.
Vedeti in acest articol cauza pt care gripa declansata de virusul de tip A nu poate fi eradicata

Swine Flu: 5 Things You Need to Know About the Outbreak
Gripa porcina: 5 lucruri care trebuie cunoscute despre izbucnire
http://news.yahoo.com/s/time/20090427/hl_time/08599189402900

The H1N1 swine flu virus has already been identified as a new virus, with genes from human and avian flus as well as the swine variety
Virusul gripei porcine H1N1 a fost identificat ca un nou virus, cu gene atat de la gripa umana si de la gripa aviara, cat si de la varietatea porcina.
Influenza A virus subtype H5N1
Gripa cu virus A subtip H5N1
Treatment and prevention for humans
Tratament si prevenire la oameni

Nu exista tratement eficient pt gripa de tip H5N1, insa oseltamivir (comercial pus pe piata de Roche sub denumirea de: Tamiflu), poate uneori inhiba virusul sa se raspandeasca in corp. In septembrie, 2006, un expert de la WHO(Organizatia Mondiala a Sanatatii) a anuntat ca studiile realizate au confirmat cazuri de tulpini H5N1 rezistente la Tamiflu si Amantadine. Tulpinile rezistente la Tamiflu au aparut si in UE, dar au ramas sensibile la Relenza
There is no highly effective treatment for H5N1 flu, but oseltamivir (commercially marketed by Roche as Tamiflu), can sometimes inhibit the influenza virus from spreading inside the user's body. In September, 2006, a WHO expert announced that studies had confirmed cases of H5N1 strains resistant to Tamiflu and Amantadine.Tamiflu-resistant strains have also appeared in the EU, which remain sensitive to Relenza
http://en.wikipedia.org/wiki/H5N1

RECLAMA DIN CUTIA DE E-MAIL
A One Minute Cure for All Diseases
http://www.cancercure2.com

Tratamentul ar consta in ingestia de "apa oxigenata"(35%), peroxid
de hidrogen(H2O2) ,
care nu este pt uz intern"(35%), diluata cu apa,
care este luata pe stomacul gol [nu stiu cum se poate ca o
substanta coroziva sa fie etichetata pt. uz intern in SUA ]
This cure appears to be based around the ingestion of diluted hydrogen peroxide solutions. Food grade hydrogen peroxide, 35%, diluted with water on an empty stomach
FULL STRENGTH 35% HYDROGEN PEROXIDE NOT FOR INTERNAL USE."
Un prieten din SUA, care avea o boala virotica incurabila, a utilizat zilnic 7 picaturi de apa oxigenata la un pahar de apa, timp de trei saptamani , apoi de doua ori pe saptamana si in final o data pe saptamana
My friend told me she used it, 7 drops in an eight oz glass of water, for three weeks, then twice a week and then once a week.
Acum o foloseste o data pe saptamana si a ramas fara apa oxigenata. Aceasta fost retrasa de pe rafturi anul trecut (decizie guvernamentala- fiindca oamenii nu au avut grija si au folosit mai mult de 7 picaturi pe zi- in mod sigur aceasta substanta coroziva, folosita in dezinfectare, are potential letal)
Whe now uses it once a month, but has run out of it. They took it off the shelves last year (gov. regulations/people were careless with it and killed themselves by using more than the seven drops a day- there is no doubt that it is potentially lethal).

Dieta din fructe, vegetale seminte si nuci(alune, migdale)- consumate in mare majoritate crude !
Nu consumati lucruri procesate industrial precum: paine, zahar, dulciuri, medicamente, cafea, alcool
Fruits and vegetables diet - mostly raw! Get your pH to be alkaline. DO NOT consume man made stuff such as bread, sugar, cookies, drugs, caffeine, alcohol, practically everything LEGAL other than fruits, vegetables, seeds & nuts

Desigur ca rugaciunea este gratis,

dar efectul acesteia depinde de modul in care ne rugam.

Va rugati ramanand in lumea cuvintelor?

Sau va rugati apeland la emotii(iubire, predare catre divinitate) ?

Va aflati inca in lumea umbrelor si a neputintei, captivi in pestera lui Platon
Metoda de intrare in starea necesara pt. a declansa vindecarea maladiilor este expusa in siturile deicate trezirii pilotate:

Gregg Braden spunea ca:
"trucul consta in a crede ca rugaciunea deja s-a implinit"
asta preupune fie eliberarea, fie simularea ei(plasarea in vijnanamaya kosha)

Mirahorian: Metoda de Relaxare prin Pilotare Auditiva
GUIDED AWAKENING/TREZIRE PILOTATA
Mirahorian: Metoda de Relaxare prin Pilotare Auditiva este o cale antica pentru trezire, reamintirea adevaratei noastre identitati, vindecare, slabire, scadere in greutate, cresterea performantelor (artistice, mentale, sportive), invatare rapida si acces la Banca de Date a Universului

Mirahorian: Guided Relaxation an ancient way for awakening, recalling or remembering our true identity, healing, weight loss, increase in artistic, mental and athletic or sports performances, superlearning and access to the Data Bank of the Universe
contact: mirahorian@gmail.com
See more on:
http://www.myspace.com/guided_awakening
http://guidedawakening.spaces.live.com/
http://guidedawakening.multiply.com/
http://uk.360.yahoo.com/GUIDEDAWAKENING
http://guidedawakening.blogspot.com/
http://ro.netlog.com/cunoastereascunsa
http://guidedawakening.weblog.ro/
Indeed, prayer is free, but the effect of the prayer depends on the way you're praying. Are you praying with your words? Or are you praying with your emotions?
"The trick is believing that the prayer has already happened" -Gregg Braden

Alte recomandari
Wigmore diet with lots of wheatgrass juice .
Research Intravenous Vitamin C, Vitamin B17 + Fresh Fruit and Vegetable Diets Cancer Cure, DCA Cancer Cure, ImmunoVaccine Halifax (Drug Company Cancer Cure), the Fruit Called Graviola, Provectus Pharmaceutical PVCT Cancer Cure,J ohn Kanzius/Royal Raynmond Rife Treatments for Cancer, Sodium Bicarbonate Cancer Treatment. And Last but Not Least the Work of Dr Brahmbhatt and Dr MacDiarmid and their groundbreaking drug delivering systems for Cancer. Also QiGong/Tai Chi/Pranic Healing.
"Bicarbonatul de sodiu, o cale naturala de vindecare a cancerului, micozelor si a aciditatii sanguine"(prietenul meu, Petru Groza, profesor la catedra de fiziologie a Facultatii de Medicina si director alInstitutului de Fiziologie Normala si Patologica "D. Danielopolu" il folosea zilnic)
Sodium bicarbonate, a natural way to treat the cancer
Cancer is Fungus /Cancerul este o ciuperca
A prominent Italian oncologist explains his view that cancer is fungus and can be easily treated. Fascinating viewing. For more, see Dr. Mercola's site.
http://articles.mercola.com

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2008/08/05/fungus-causing-cancer-a-novel-approach-to-the-most-common-form-of-death.aspx